Promovare

Fie că sunteți membru al comunității universitare sau partener al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” trebuie să cunoașteți elementele principale de identitate vizuală utilizate pentru promovarea imaginii instituției. În acest sens, vă recomandăm să consultați Manualul de identitate vizuală.Unul dintre cele mai importante elemente vizuale ale Universității este logoul.

Recomandările privind utilizarea acestuia le găsiți în Manualul de identitate vizuală, paginile 6 și 13.

Logo USMF ”Nicolae Testemițanu” (Versiune JPG)

Logo USMF ”Nicolae Testemițanu” (versiune monocromă)

Un alt simbol al apartenenței instituționale este și Imnul USMF ”Nicolae Testemițanu” pe care vă îndemnăm să-l cunoașteți.

Imnul USMF ”Nicolae Testemițanu” (video)

Imnul USMF ”Nicolae Testemițanu” (text)

Statutul de membru al comunității universitare poate fi demonstrat și ușor identificat prin utilizarea următoarelor elemente personalizate instituțional:

Carte de vizită

Prezentare Power Point 

Imagine pentru masa de lucru a computerului (desktop)

Model invitație

Șablon invitație

Șablon ecusoane

În scopul promovării imaginii USMF ”Nicolae Testemițanu” puteți, de asemenea, să folosiți:

În utilizarea elementelor de identitate vizuală trebuie să consultați specialiștii din cadrul Departamentului Comunicare și Relații Publice, care vă oferă suport în realizarea materialelor informative și de prezentare.În plus, dacă organizați un eveniment în incinta Universității sau cu participarea instituției noastre, Vă rugăm să completați și să expediați acest Formular (DOC) la adresa de e-mail: relatiipublice@old.usmf.md

 

Spot de promovare a ofertei educaționale a Universității de Stat de Medicină și Farmacie

„Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

<>